Anunturi Piese Auto in Romania

Daca aveti un magazin de piese auto este foarte important si chiar recomandat sa il promovati folosind anunturile gratuite de vanzare sau cumparare piese auto. Puteti adauga o parte din produsele pe care le comercializati pe site-urile de anunturi pentru a prezenta, in primul rand, magazinul clientilor si pentru a vinde mai usor.

Un portal de anunturi gratuite este promovat foarte bine, mult mai bine decat magazinul vostru, astfel un anunt pe un astfel de site poate conduce la o vanzare mai rapid. Puteti aduce chiar si trafic pe magazinul vostru prin aceste anunturi. Sunt site-uri care permit adaugarea unui link in cadrul anuntului, astfel vizitatorii pot intra la voi pe magazin daca sunt de parere ca produsele vandute sunt ok ca pret si calitate.

Este bine sa folositi descrieri diferite pentru anunturi fata de descrierea produselor din magazinul online pentru ca riscati sa creati continut duplicat si sa primiti o penalizare de la Google. Penalizarea se va aplica magazinului, nu site-ului de anunturi.

Este recomandat sa adaugati cel putin o fotografie pentru anuntul adaugat. Un anunt insotit de o fotografie are sanse mult mai mari de vanzare decat unul fara nicio imagine. Bineinteles, imaginea trebuie sa fie reala pentru ca un potential cumparator sa-si poata face o idee in legatura cu starea in care se afla piesa auto comercializata.

Daca vindeti piese auto in Bucuresti spre exemplu este important sa livrati si in alte orase, cumparatorii se pot afla oriunde in Romania. Puteti opta pentru livrarea pieselor auto prin curier sau Posta Romana. Majoritatea cumparatorilor prefera sa primeasca piesele comandate online direct acasa fara sa se mai deplaseze, deci aceasta livrare la domiciliu poate fi utila si in Bucuresti.

In concluzie este recomandat sa adagati cat mai multe anunturi de piese auto online pentru a mari sansele de vanzare si pentru a promova magazinul vostru. Daca anunturile sunt gratuite… de ce nu? 🙂

Lasă un comentariu