Top 3 tepe la comenzile online

Odata cu dezvoltarea comertului online au aparut si teparii virtuali. In aceasta criza trebuie sa fiti foarte atenti sa nu fiti pacaliti de baietii destepti de pe internet.

1. Plata in avans a pieselor pentru masina

Nu platiti niciodata piesele inainte de a le primi de la curier! Exceptie face situatia in care aveti toate datele vanzarorului si sunteti sigur ca datele sale sunt reale.

In mod normal, daca vi se cere avans pentru un produs de la un vanzator online care nu are datele personale publice este o tentativa de teapa. Ati da bani unui necunoscut pe strada care va promite un bun in viitorul apropriat? Nu, clar. Acelasi lucru se aplica si pe internet.

2. O cutie goala sau plina cu pietre

Verificati coletul inainte de a plati curierul! Se practica trimiterea unor cutii goale sau pline cu pietre in locul pieselor auto comandate, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti.

3. Telefon cu suprataxa

Exista si este foarte des intalnita in Romania! Exista numere de telefon care atunci cand sunt apelate va taxeaza foarte mult. Nu va dati seama pe loc ci cand vedeti factura. Eu va recomand atunci cand aveti de-aface cu persoane din online necunoscute sa folositi cartele reincarcabile, nu abonamente.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s